Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
nieokreślona
(1)
Placówka
Wypożyczalnia BG
(1)
Autor
Halska M
(1)
Rok wydania
1990 - 1999
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Gatunek
Kucharstwo
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Co dzisiaj jeść i jak gotować / M. Halska. - Wyd. 2 przejrz. i uzup. - [Warszawa] : Agencja Wydawnicza PUNKT, 1990. - 211, [1] s. : il. ; 21 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia BG
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. W/64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej